Blog

Sådan kan du lære de andre i malerklubben bedre at kende

Går du til maling i fritiden og har du lyst til at lære de andre personer nede i malerklubben bedre at kende? I så fald er dette den rette artikel for dig!

I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd til aktiviteter du kan lave sammen med de andre nede fra malerklubben, så I alle kan lære hinanden bedre at kende. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Hold en god grillaften

En god grillaften er den perfekte aktivitet at lave sammen, hvis man gerne vil lære andre mennesker bedre at kende. Med en weber q3000 kan man hurtigt få varmet op under noget lækkert kød, som man kan dele med de andre fra klubben.

Du kan eventuelt bede de andre fra klubben om at tage noget salat, kød og lignende med til grillaftenen. Det er trods alt lidt dyrt at købe en masse i mad hjem til en større flok mennesker.

I kan også overveje at grill på stranden. Det kan ofte være lidt hyggeligere. Men vær dog opmærksom på at det ikke er alle steder I må grille. Det er en god ide lige at undersøge reglerne på den strand, I har lyst til at grille på, før i tænder op under ilden.

En kop kaffe

Nogle gange skal der slet ikke så meget selv og en god kop kaffe med et par stykker af dem, som du snakker bedst med nede i malerklubben, kan være mere end rigeligt til at lære hinanden bedre at kende. Man kan drøfte mange ting hen over en god kop kaffe nede på en cafe i byen.

Og efter I har delt den kop kaffe sammen, kan I hurtigt få en fornemmelse af, hvorvidt I har lyst til at se hinanden igen udenfor klubben. Hvis i ikke har lyst til at se hinanden igen, fordi I ikke siger hinanden så meget, så er der ingen skade sket.

Det kan virke lidt nervepirrende at spørge andre, om de vil dele en kop kaffe med dig. For hvad nu hvis de siger nej? Træk vejret dybt ind og få det gjort. Et nej er trods alt ikke så slemt, når det kommer til stykket. Og hvad hvis de siger ja?

Sådan kan du lære de andre i malerklubben bedre at kende
Sådan kan du lære de andre i malerklubben bedre at kende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.