Design

Design dine egne kunstværker

Har du en kunstner skjult i maven, men har du ikke rigtig forløst dit talent endnu, er det måske i år, at du skal give det et skud.

Der gemmer sig mange kunstneriske talenter rundt omkring i Danmark, som aldrig kommer til at lave et eneste kunstværk, fordi de ikke har modet til at springe ud i den kunstneriske tilværelse. Og det er jo en skam, hvis du er en af dem, der aldrig får lavet din kunst.

Lån til alt det du mangler for at komme i gang

Lån penge i 30 dage, hvis du har brug for økonomisk hjælp til at komme i gang. Der er jo ofte brug for nogle materialer, når du skal i gang med at lave kunst, og det kan godt være en lille investering.

Her kan det være nødvendigt at tage et lille lån, så du ikke selv skal finde pengene et sted eller vente på, at du har sparet beløbet op. Føler du for at lave noget her og nu, er det bare med at finde pengene, der hvor du kan. Eks. hos en låneudbyder.

Find dig et værksted hvor du kan arbejde fra

Har du ikke rigtig noget sted, hvor du kan være alene og begive dig ud på din kunstneriske rejse, kan det være oplagt at finde et godt værksted i nærheden, som du kan leje dig ind i og bruge til at lave alt den kunst, du gerne vil.

Der er ofte mange former for erhvervslokaler, som er villige til at udleje til kunstnere, der bare mangler et sted at kunne male, eller hvad det nu er for et håndværk, du bruger til at lave kunst. Tag en snak med nogle lokale udlejere for at høre om de har noget på hånden, du kan få lov til at leje dig ind i.

Gå på opdagelse i din egen fantasi og kreativitet

Når du har fundet dit helt eget kunstneriske værksted, er det jo bare med at dykke ned i din egen fantasi og kunstneriske kreativitet for at se, hvad du kan lave af spændende og interessante kunstværker.

Du skal ikke føle en forpligtelse til at lave noget bestemt, når du først går i gang med at lave kunst. Du skal bare følge din egen mavefornemmelse og lave lige netop det, du har lyst til at lave, når du står foran det tomme lærred, der bare venter på at få noget på sig.

Design dine egne kunstværker
Design dine egne kunstværker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.