DesignPersonlig udvikling

Workshops og værksteder gør dig bedre til at lave kunst

Vil du gerne blive bedre til at lave kunst, og vil du gerne lære et nyt håndværk, så du kan kaste dig over en helt ny genre, er det oplagt at deltage i workshops.

Landet over er der masser af workshops, hvor du kan lære nye håndværk og genrer at kende, som giver dig en endnu større palette at arbejde med i din kunst.

Find workshops i nærheden

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at komme til sådan en workshop, kan du med fordel finde en, der ligger i nærheden af, hvor du bor. På den måde skal du ikke tænke på transporten, og det er nemt at overskue at være med.

Hvis du bor i en større by, er der med garanti flere forskellige workshops og værksteder, som du kan deltage i eller gøre brug af. Så kan du måske lære alt fra at lave keramik til at lave din egen vase af glas som en Holmegaard vase.

Vær ikke bange for at prøve noget nyt

Selvom du måske har været vant til at male eller at tegne dine kunstværker, skal du ikke være bange for at kaste dig ud i at prøve noget nyt. Det er aldrig for sent at komme i gang med at lære et nyt håndværk, og hvem ved – måske er dit nye håndværk en kilde til en masse ny inspiration til en masse nye værker.

En kunstner bør aldrig være bange for at kaste sig over noget nyt og prøve nye ting. Det er ikke sikkert, det lige er dig, og måske kommer du aldrig til at lave glas eller keramik kunst, men det er aldrig en skam at prøve sine talenter af.

En smart måde at lære et nyt håndværk

At tage på en workshop kan være en rigtig smart og gode måde at lære et nyt håndværk at kende på. Her er der ofte alle de maskiner og alt det udstyr, du har brug for, og dermed behøver du ikke at skaffe det selv, hvis du bare lige er nysgerrig på at prøve det af.

Ofte er der også alle de materialer, du skal bruge. Så leger du med tanken om evt. at få dit eget keramikværksted, er det måske en god idé at prøve det af på en workshop først, så du lige kan mærke, om det er noget for dig, når det kommer til stykket.

Bland håndværk sammen når du laver din egen kunst

Når du lærer et nyt håndværk, er der jo heller ingen, der siger, at du ikke kan blande dit nye håndværk sammen med dit eksisterende håndværk. Der er jo ingen regler i kunst, så du kan være kreativ på helt nye måder, hvis du vælger at blande dine håndværk sammen.

Der er mange måder at lave kunst på – og kan du finde helt din egen, er der ingen tvivl om, at du kan lave noget kunst, der skiller sig ud fra alt det andet.

Workshops og værksteder gør dig bedre til at lave kunst
Workshops og værksteder gør dig bedre til at lave kunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.