Design

3 tips når du skal købe designermøbler

Er du glad for designermøbler, eller vil du gerne i gang med at købe dem, kan du læne dig op af de tips, som vi kommer med herunder.

Læs mere om flåt og tæge her.

Tænk dig godt om inden du køber

For det første kan det være en rigtig god idé at tænke dig godt om, inden du vælger at købe dit næste designermøbel. For det er jo ikke småpenge, der er tale om, når det kommer til designermøbler.

Derfor skal du jo gerne være sikker på, at du virkelig har lyst til at eje det enkelte møbel, du har kig på. Er du det mindste i tvivl om, hvorvidt det vil være det rette køb eller ej, bør du i stedet vente til, at du er helt sikker i din beslutning.

Kig efter møbler på auktion

Når du skal finde designermøbler, er der også tit gode muligheder for at gøre et godt køb på en online auktion. Der er tit mange auktioner inden for designermøbler, og her kan du ende med at gøre dig noget af et kup.

Det er også tit her, at du kan falde over designermøbler, som ellers ikke er til at komme i nærheden af. Derfor kan det også være godt at følge med på online auktioner eller i auktionshuse for at se, om der kommer noget på auktion, som du er interesseret i at købe hjem til din bolig.

Køb aldrig designermøbler uden at være sikker på ophavet

Sidst, men ikke mindst, er det meget vigtigt altid at være opmærksom på, hvor møblet kommer fra – det gælder især, når du køber brugt.

Der er jo mange, der sælger designermøbler brugt, og derfor kan du også finde mange designermøbler til salg på fx Facebook eller DBA. Men her er det meget vigtigt, at du er opmærksom på, om tingene evt. er stjålet, da du i så fald skal holde dig langt væk fra det.

Så du bør altid undersøge det til bunds, når du skal i gang med at købe designermøbler privat, hvis du vil være på den sikre side. Ellers kan det være en god idé at holde sig til fx online auktioner hos auktionshuse, hvor du kan være sikker på, at møblerne er i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.